OK

Tagrensning i Aalborg og Nordjylland

Forebyg tagskader med en rensning af dit tag. Når sne, regn og vind tager fat, er det ikke kun os, der mærker det. Faktisk bidrager det danske vejr til at nedbryde taget, og på sigt kan der komme både huller og utætheder. Hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering står vi klar, når du har brug for miljøvenlig og effektiv tagrensning til fornuftige priser. Vi starter med at lave en rensning af tag, som bliver efterfulgt af en tagmaling. Det giver taget nyt liv og hjælper det til at modstå vores hårde klima. Taget får på den måde ikke blot et pænere udseende, men også en længere levetid.

Kontakt Aalborg Tagmaling & Facaderenovering og hør om priser på tagrensning på telefon 71 90 29 33.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst dit postnummer

Hvordan foregår en rensning af tag?

Når vi renser dit tag, bliver taget først højtryksrenset og algebehandlet, hvorefter taget bliver inspiceret for at afdække om der skulle være eventuelle defekte tagplader eller tagrygninger. Efter rensningen skal taget tørre, og for at give det en længere holdbarhed, anbefaler vi at taget bliver malet.

For at sikre dit tag mod alger og mos, der forårsager nedbrydningen af taget anbefaler vi ligeledes, at du algebehandler dit tag hvert andet år.

Vi udfører tagrensning i Aalborg og Nordjylland

Aalborg Tagmaling & Facaderenovering dækker hele Nordjylland, hvor vi bl.a. tilbyder vores effektive tagrens. Hvis du efterfølgende får malet taget, forlænger du dit tags levetid betragteligt. Forlæng levetiden med 15-20 år ekstra. Denne investering er særdeles rentabel i forhold til øvrige forbedringer af huset.

Bestil en tagrensning hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering

Vi står altid parat til at rense dit tag for dig. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud og priser på rensning af dit tag. Vi har gennem årene hjulpet mange tilfredse kunder, som i dag har flotte og velholdte tage, der holder i mange ekstra år.

Tagrensning priser

Kontakt os på telefon 71 90 29 33 og få et godt tilbud på din tagrensning til priser, hvor alle kan være med!

Aalborg Tagmaling

Aalborg Tagmaling og Facaderenovering er et professionelt hold af dygtige medarbejdere, der udfører tagarbejde uanset opgavens omfang. Hos os får du op til 10 års garanti på tagmaling. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.


Seneste anmeldelserVi dækker Nordjylland


Årets håndværker