OK

Tagmaling

Tagmaling i hele Nordjylland

Hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering kan du bestille en total tagrenovation, der giver taget god beskyttelse og nyt liv. Inkluderet i renoveringen er en professionel rensning, som efterfølges af en tagmaling. Tagmaling får ikke bare taget til at se flot og nyt ud - det giver det også ekstra beskyttelse. Vi dækker hele Nordjylland og hører gerne fra dig, når du har brug for vores assistance.

Få et uforpligtende tilbud på tagmaling, ved at kontakte os på telefon 71 90 29 33.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Hvordan foregår tagmaling?

Tagmaling foregår ved først at male taget med en primer. Primeren har en god vedhæftningsevne og får tagmalingen til at fremstå blank. Herefter males der af to omgange med tagmaling, for at opnå den optimale tykkelse. Der findes flere typer af tagmaling og vores dygtige fagfolk står klar til at rådgive dig, for at du får det bedste resultat til netop dit tag.

Forlæng tagets levetid

Tagmaling giver dit tag en betydelig længere levetid, da malingen tilfører et ekstra lag beskyttelse mod vind og vejr. Tagmaling og rens er en yderst rentabel og økonomisk investering, da det ekstra lag beskyttelse forlænger tagets levetid med mindst 15 år. Derudover får taget et nyt udseende og bliver flot at se på igen.

Det er således en investering, der både får dit tag til at holde længere og samtidigt får du den bonus med, at dit tag kommer til at se meget nyere ud.

Bestil tagmaling hos Aalborg tagmaling & Facaderenovering

Kontakt os nu og få et godt tilbud, hvis du ønsker en effektiv rens og tagmaling udført af professionelle fagfolk. Vi dækker hele Nordjylland og står klar til at hjælpe, uanset om dit hus ligger i Hjørring, Nørresundby eller et helt tredje sted.

Ring til os på telefon 71 90 29 33 eller skriv på mail info@aalborgtagmaling.dk.

Aalborg Tagmaling

Aalborg Tagmaling og Facaderenovering er et professionelt hold af dygtige medarbejdere, der udfører tagarbejde uanset opgavens omfang. Hos os får du op til 10 års garanti på tagmaling. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.


Seneste anmeldelserVi dækker Nordjylland


Årets håndværker