OK

Professionel staldrengøring

Grundig staldrengøring til en god pris

Aalborg Tagmaling og Facaderenovering tilbyder staldrengøring i hele Danmark til en meget konkurrencedygtig pris

Hos Aalborg Tagmaling og Facaderenovering får du altid en grundig staldrengøring til konkurrencedygtige priser. Vi har blandt andet stor erfaring med rengøring af kyllingehuse og efterfølgende sanering af kyllingehuse. Ud over kyllingehuse har vi bl.a. erfaring med rengøring af hestestalde, kvægstalde, svinestalde mv.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Rengøring og sanering af kyllingehuse

Aalborg Tagmaling tilbyder professionel og billig rengøring af kyllingehuse i hele landet. Vi rengør og sanerer hele kyllingehuset, så stedet er klar til et nyt hold kyllinger.

Søger du et firma, der tilbyder en professionel rengøring af kyllingehuse? Så er du kommet til den rette side. Hos Aalborg Tagmaling og Facaderenovering tilbyder vi, udover tag- og facadearbejde, rengøring og sanering af kyllingehuse og andre former for stalde. Vi har medarbejdere, der er specialister i staldrengøring og ved hvordan de bedste resultater opnås.

Er du interesseret i at høre mere om staldrengøring og sanering af kyllingehuse? Så kontakt os på telefon 71 90 29 33 eller brug formularen nedenfor.

Få kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe en rengøring eller sanering af dit kyllingehus an? Så står vores medarbejdere klar med kompetent rådgivning og vejledning til dig. Vores mange års erfaring med rengøring af kyllingehuse gør, at vi har den rette viden til at kunne give vores kunder den bedste rådgivning.

Få et tilbud på staldrengøring

Ønsker du at få et tilbud på en staldrengøring, eller vil du gerne vide mere om vores rengøring og sanering af kyllingehuse? Så kontakt Aalborg Tagmaling og Facaderenovering på telefon 71 90 29 33 eller info@aalborgtagmaling.dk, og få en uforpligtende samtale om din opgave.

Aalborg Tagmaling

Aalborg Tagmaling og Facaderenovering er et professionelt hold af dygtige medarbejdere, der udfører tagarbejde uanset opgavens omfang. Hos os får du op til 10 års garanti på tagmaling. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.


Seneste anmeldelserVi dækker Nordjylland


Årets håndværker