OK

Rensning af facader og fliser

Trænger din facade eller dine fliser til en kærlig omgang? Så står vi hos Aalborg Tagmaling og Facaderenovering klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder rensning af facader og rensning af fliser i hele Nordjylland og Himmerland. Vi har mange års erfaring med facaderens og fliserens, og vi kan løse størstedelen af alle opgaver inden for dette felt.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser eller facader på telefon 71 90 29 33 allerede i dag.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Professionel fliserens

Er dine fliser blevet angrebet af alger? Eller trænger de af en anden grund til en rensning? Så bestil en professionel rensning af fliser hos Aalborg Tagmaling og Facaderenovering. Vi har de rette maskiner til at kunne udføre en fliserens, der giver et langvarigt resultat. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en fliserens kan afhjælpe dit problem, så kommer vi gerne ud og besigtiger din opgave inden, at vi indgår en aftale.

Få din facade til at fremstå som ny

En facaderens resulterer ofte i, at facaden kommer til at fremstå som ny igen. Hos Aalborg Tagmaling og Facaderenovering tilbyder vi facaderens af alle typer facader. Der er flere ting, der skal tages højde for i forbindelse med rensning af facader. Det er blandt andet vigtigt at fastslå facadens alder og type, for at undgå, at der opstår skader på facaden under facaderensen.

Få et godt tilbud!

Kontakt Aalborg Tagmaling og Facaderenovering på telefon 71 90 29 33  eller info@aalborgtagmaling.dk og få et godt tilbud på rensning af facader eller rensning af fliser. Vi sammensætter et tilbud ud fra dine ønsker og behov for resultatet af din opgave.

Aalborg Tagmaling

Aalborg Tagmaling og Facaderenovering er et professionelt hold af dygtige medarbejdere, der udfører tagarbejde uanset opgavens omfang. Hos os får du op til 10 års garanti på tagmaling. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.


Seneste anmeldelserVi dækker Nordjylland


Årets håndværker