OK

Malerarbejde Aalborg og Nordjylland – maling af lejlighed

Trænger din bolig til en opfriskning eller nye farver med malerarbejde i Aalborg? Når vægge og lofter fremstår flotte og nymalede, smitter det af på hele rummets udtryk. Vi tilbyder garanteret kvalitetsarbejde af malerarbejde i Nordjylland. Vi kan klare alt inden for indvendigt malerarbejde både vægge, lofter og indvendigt træværk som paneler, døre, vinduer, karme og trapper m.v.

Altid høj kvalitet og god service

Vi tilbyder grundigt og professionelt malerarbejde af høj kvalitet og med fokus på god service. Vi sikrer dig et godt og professionelt udført malerarbejde i Aalborg uanset om det er i hjemmet, virksomheden eller boligforeningen. Har du brug for rådgivning, kan vi vejlede dig om farver, maling og vedligeholdelse.

Hvilke opgaver kan vi hjælpe med?

  • Opsætning af glasvæv og glasfilt
  • Spartling af vægge og lofter
  • Tapetsering
  • Afdækning
  • Maling
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Hvorfor vælge en professionel maler?

Når du hyrer et professionelt firma til maling af lejlighed, er du sikret et godt slutresultat, som kan godkendes af udlejer eller boligselskab. En professionel maler kan udføre malerarbejdet hurtigere og til en sikker kvalitet med korrekt farve og glans. Malerarbejde udført af en professionel maler sikrer, at det nødvendige forarbejde er udført korrekt og med et holdbart resultat. Hos os bruger vi den korrekte maling og det rigtige malerværktøj og vævværktøj, og du slipper for selv at anskaffe teleskopstænger eller sprøjtepistoler.

Professionelt malerarbejde Nordjylland

Vi har den nødvendige rutine og materialekendskab, som giver det kvalitetsmæssigt bedste resultat. Så du undgår fejl, mangelfuldt malerarbejde og risikerer ærgerlige ekstraudgifter.

Få et gratis tilbud på maling af lejlighed

Har du brug for malerarbejde eller maling af lejlighed i Nordjylland? Vi leverer professionel rådgivning og godt håndværk til alle vores kunder i det nordjyske. Sammen finder vi en løsning, der passer til dig og sørger for veludført malerarbejde i Nordjylland. Vi bruger de rigtige metoder, teknikker og professionelt malerudstyr til din maleropgave, så du bliver tilfreds med dit resultat.

Få tilbud på malerarbejde Aalborg

Få et uforpligtende tilbud på indendørs malerarbejde ved at kontakte os på telefon  71 90 29 33.

Aalborg Tagmaling

Aalborg Tagmaling og Facaderenovering er et professionelt hold af dygtige medarbejdere, der udfører tagarbejde uanset opgavens omfang. Hos os får du op til 10 års garanti på tagmaling. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.


Seneste anmeldelserVi dækker Nordjylland


Årets håndværker