OK

Facademaling giver dit hus et unikt udseende

Få en flot ny facade i et spændende og indbydende look med vores facademaling i et utal af farver.

Der er mange muligheder, og uanset om du er til det klassiske, enkle eller mere farverige, så finder vi sammen den helt rigtige farve og udtryk til dit hus, der passer til husets øvrige stil og omgivelser. Vi tager os af store som mindre maleropgaver og alle typer af bygninger, huse og facader i Aalborg og resten af Nordjylland:

  • Træhuse
  • Murmestervillaer
  • Landvillaer
  • Bondehuse
  • Byhuse
  • Sommerhuse
  • Virksomheder
  • Fabrikker…
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Aalborgs højeste kundetilfredshed og 10 års garanti

Vi har en ’Elite-Score’ på 4.8 (ud af 5) blandt vores kunder og har flere gange vundet prisen som ’Årets Håndværker’, senest i 2018.

Du kan altid være sikker på, at arbejdet er udført professionelt, og at din facade står flot i den farve du ønsker. Facademaling er en nem og billig løsning til at forlænge levetiden på din facade og give udseendet et løft i rigtig mange år. Vi er grundige og pålidelige, og så har vi mere end 10 års erfaring og yder 10 års garanti, hvilket er din sikkerhed for et holdbart resultat og solidt håndværk i høj kvalitet, som du kan være glad for i mange år fremover og som er med til at sikre værdien af din ejendom, uanset om du er privat eller virksomhedsejer.

Kontakt os og få et godt tilbud på facademaling

Vi har hjulpet mange kunder i hele Nordjylland med renoveringsprojekter og forskønnelse af alle typer huse og bygninger uanset stand og udgangspunkt. Vi er din personlige og loyale sparringspartner og giver dig et godt overblik over mulighederne og hvad du kan forvente, inden opgaven sættes i gang.

Ring til os på telefon 71 90 29 33, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på maling af din facade eller send en mail til info@aalborgtagmaling.dk.

Aalborg Tagmaling

Aalborg Tagmaling og Facaderenovering er et professionelt hold af dygtige medarbejdere, der udfører tagarbejde uanset opgavens omfang. Hos os får du op til 10 års garanti på tagmaling. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.


Seneste anmeldelserVi dækker Nordjylland


Årets håndværker