OK

Algebehandling Aalborg og Nordjylland

At få foretaget en algebehandling giver dig ikke bare et flot tag, men forebygger også skader på taget. Mos og alger kan nemlig forårsage skader som frostsprængninger i taget, da et lag af mos og alger vil holde på fugten. Derfor er en investering i en algebehandling både effektiv, rentabel og en sikring mod alvorlige skader.

Hør mere om vores algebehandling eller bestil en nu på telefon 71 90 29 33.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Hvordan foregår en algebehandling?

En algebehandling hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering, foregår ved at sprøjte algerne med en speciel skumdysse, der er miljøgodkendt. Midlet trænger ned i det organiske lag og dræber mosset og algerne. Det fulde resultat af algebehandlingen, kan ofte først ses efter 1-6 måneder, afhængigt af tykkelsen på det organiske lag, da nedbør gradvist får mosset og algerne til at falde ned af taget.

Mosafskrabning

I de tilfælde hvor taget er særligt hårdt ramt af mos, kan det være nødvendigt med en decideret afskrabning. Vi har stor erfaring med at vurdere, hvornår det er påkrævet med en mosafskrabning - og hvornår en afrensning med vores algemiddel er tilstrækkelig.

Professionel behandling med effektivt resultat

Vores dygtige og erfarne fagfolk kan lave en så effektiv algebehandling, så dit tag får forlænget levetiden med minimum 15 år - og samtidigt får taget et nyt og pænt udseende. Du foretager således en yderst rentabel investering ved at bestille en algebehandling Aalborg hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering.

Bestil algebehandling Aalborg og Nordjylland her

Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete sag og udfører en professionel algebehandling for den enkelte kunde. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud og tage en snak om, hvad en behandling kan gøre for netop dit tag. Hvis du er interesseret i at høre mere og få en grundig algebehandling, så ring eller skriv til os - vi dækker hele Nordjylland.

Kontakt Aalborg Tagmaling & Facaderenovering på telefon 71 90 29 33 eller på mail info@aalborgtagmaling.dk.

Aalborg Tagmaling

Aalborg Tagmaling og Facaderenovering er et professionelt hold af dygtige medarbejdere, der udfører tagarbejde uanset opgavens omfang. Hos os får du op til 10 års garanti på tagmaling. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.


Seneste anmeldelserVi dækker Nordjylland


Årets håndværker